6 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 60€
Expand search form

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για παραγγελίες κάτω των 50€ τα έξοδα είναι 4€.

  • Χρεωστική/Πιστωτική Κάρτα (6 Άτοκες δόσεις)
  • Αντικαταβολή (ΔΩΡΕΑΝ)
  • Τραπεζική Κατάθεση
  • PayPal

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο στην περίπτωση ελαττωματικού (κατά την παραλαβή) προϊόντος ή λάθους αποστολής. Σε κάθε άλλη περίπτωση ΔΕΝ γίνεται επιστροφή χρημάτων παρά μόνο έκδοση πιστωτικού διάρκειας 90 ημερών.

Γίνονται έως 6 άτοκες δόσεις μόνο με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. 

Κατά την παράδοση του δέματός σας στη μεταφορική εταιρία, σας αποστέλλεται email με τον αριθμό αποστολής καθώς και το σχετικό link που σας παραπέμπει στην ιστοσελίδα της μεταφορικής. Η διαδικασία είναι ακόμα πιο εύκολη για τους εγγεγραμμένους χρήστες, μέσω της προβολής παραγγελίας στον λογαριασμό τους.

Η παραγγελία ακυρώνεται μέσω email ή τηλεφωνικώς εφόσον δεν έχει ακόμα αποσταλεί.

Όλα τα προϊόντα του καταστήματός μας είναι 100% αυθεντικά. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με τις επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες του κάθε οίκου και εταιρείας και το κάθε προϊόν μας συνοδεύεται από καρτελάκι γνησιότητας.

Οι συσκευασίες τους είναι οι γνήσιες, αρχικές συσκευασίες των κατασκευαστριών εταιριών. Έτσι, σας εγγυόμαστε για την αυθεντικότητα του κάθε προϊόντος που αγοράζετε από το e-shop μας.

Εάν επιθυμείς να δηλώσεις ηλεκτρονικά την επιστροφή σου, στέλνεις email στο info@sensodellussp.gr με θέμα ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ και γράφεις τον κωδικό του προϊόντος και το λόγο της επιστροφής και θα λάβεις άμεσα απάντηση αν η επιστροφή είναι χωρίς χρέωση (ευθύνη δική μας) ή με χρέωση δική σου.

Επισκέψου ένα από τα καταστήματα της Γενικής Ταχυδρομικής της περιοχής σου ή πάρε τηλέφωνο το πλησιέστερο κατάστημα για να καλέσεις τον κούριερ να παραλάβει το δέμα από το σπίτι σου.

Μπορείς να δηλώσεις την επιστροφή σου και τηλεφωνικά αναφέροντας το λόγο. 

Να θυμάσαι, ότι μόνο προϊόντα που δεν έχουν σημάδια χρήσης μπορούν να επιστραφούν.
 
Αν η ευθύνη για την επιστροφή είναι δική μας θα γίνει η πίστωση των χρημάτων αφού παραλάβουμε το προϊόν, σε λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδείξεις.
 
Αν η ευθύνη είναι δική σας θα κοπεί πιστωτικό για αντικατάσταση του προϊόντος με διάρκεια 90 ημέρες.