6 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 60€
Expand search form

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SENSODELLUSSO.GR

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 2006 στο χώρο της μόδας και συγκεκριμένα στην εμπορία γυναικείων επωνύμων τσαντών και αξεσουάρ.

Η μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία μας βασίζεται στη φιλοσοφία της εταιρείας μας να ανανεώνουμε τη συλλογή μας, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο χώρο.

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά και μόνο με αναγνωρισμένους οίκους του χώρου τόσο σε τσάντες όσο και σε αξεσουάρ και κοσμήματα όπως RALPH LAUREN , PINKO, LOVE MOSCHINO, JUST CAVALLI, TRUSSARDI, GUESS, CAROLINE SVEDBOM, EDBLAD, UNMADE COPPENHAGEN, BELLA BALLOU κ.α.

Έτσι σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη συλλογή τα κατάλληλα αξεσουάρ για να απογειώσετε το στυλ σας. Οι ολοκληρωμένες μας προτάσεις μέσα από την συνεχώς ανανεωμένη συλλογή μας και η έμφαση στην σωστή εξυπηρέτηση παραμένουν βασικός στόχος για την εταιρεία μας.

Η συλλογή μας φιλοξενείται και στο φυσικό μας κατάστημα στο Κορωπί  κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στην οδό Βασ. Παππά 3.

Αγαπάμε τη μόδα, έχουμε πάθος για τη δουλειά μας και μεταφέρουμε πάντα την αισιόδοξη διάθεσή μας, μέσω της επικοινωνίας μας, στους πελάτες μας.

Είμαστε ειλικρινείς, αξιόπιστοι και πιστεύουμε στα προϊόντα μας. Εργαζόμαστε με ταχύτητα, χωρίς να παραβλέπουμε την ποιότητα. Είμαστε συνεπείς στη διαχείριση κάθε παραγγελίας. Δίνουμε βαρύτητα στις σχέσεις μας με τους πελάτες μας διατηρώντας πάντα την ισορροπία ανάμεσα στον επαγγελματισμό και την προσωπική σχέση.